ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

EURO REALITY ZLÍN EXKLUZIVNĚ POVĚŘENA PRODEJEM LUXUSNÍ VILY NA MLADCOVÉ

Publikováno: 13.8.2021

Euro Reality Zlín získala do nabídky nadstandardní vilu ve zlínské části Mladcová, která získala "Čestné uznání v soutěži Stavba roku Zlínského kraje" v kategorii Rodinné domy. Reprezentativní stavbu obklopuje terasovitá zahrada a díky umístění na jiho-západně orientovaném svažitém pozemku nabízí úchvatný panoramatický výhled. 
 
Dispozice vily, předurčená mírným svažitým terénem, disponuje interiérem 4+1 přirozeně navazujícím na exteriér díky terasám, za nimiž se otevírá panoramatický výhled do okolí. Základní charakter celého prostoru vytváří kombinace masivního dřeva s velkoformátovým prosklením a osobním výtahem. Součástí domu je také zastřešená terasa s posezením a krbem, krytý venkovní bazén a whirlpool, garáž pro 2 vozy.
 
Nemovitost je situována v obytné lokalitě v okrajové místní části Mladcová s velmi dobrou dostupností centra města, okolní zástavbu tvoří samostatně stojící rodinné domy. Velkou předností nemovitosti je také tolik žádané spojení života v zeleni se skvělou dostupností do centra města autem i MHD.
 

Hledáme nemovitosti ve Zlíně a okolí

Zdarma oceníme Vaši nemovitost k prodeji

Odměna za tip nemovitosti na prodej nebo pronájem

Nabízíme kompletní profesionální realitní služby