ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

EURO REALITY ZLÍN EXKLUZIVNÍM PARTNEREM PŘI PRODEJI BYTOVÉHO PROJEKTU "BÍLÉ DOMY OTROKOVICE"

Publikováno: 23.5.2021

Naše společnost Euro Reality Zlín získala exkluzivitu na prodej projektu "Bilé domy Otrokovice", který vznikne v městské části Baťov. Projekt bude realizován jako příležitost pro zájemce o malé investiční byty.

Projekt "Bilé domy Otrokovice" bude architektonicky uspořádán do dvou šestipodlažních objektů, ve kterých vznikne prostor pro 54 bytů s výměrou od 27 m2 do 68 m2, pro komerční prostory, garáže a dostatek venkovních parkovacích stání. Skvěle vybavené bude i zázemí domů, každý objekt bude disponovat výtahem pro komfortní pohyb napříč jednotlivými podlažími, jakož i prostorné podzemní garáže pro parkování automobilů, sklepní kóje, prádelna, sušárna, místnost pro kola.

Na realitním trhu aktuálně není dostatek investičních bytů. Investoři o ně však mají zájem a chtějí investovat především do malometrážních bytů jako jsou jedno nebo dvoupokojové byty. Z tohoto důvodu bude projekt "Bílé domy Otrokovice" zaměřen na menší byty, které chceme nabídnout budoucím klientům z Otrokovic, ze Zlína, ale také z Uherského Hradiště.,“ říká developer projektu Petr Kvapil z ST development.

Projekt disponuje pravomocným stavebním povolením, je již zesmluvněn, výstavba by měla začít v lednu roku 2022, do předprodeje půjde v říjnu letošního roku a již nyní je možné se zapsat na seznam zájemců.

"Vzhledem k rostoucí popularitě investičních nemovitostí v České republice představuje koupě bytu v tomto projektu bezpečný způsob uložení financí a jde tak o neopakovatelnou příležitost nejen k uchování hodnoty prostředků, ale také k jejich zhodnocení v budoucnosti," dodává Petr Fibichr, jehož tým Euro Reality Zlín je za prodej projektu "Bílé domy Otrokovice" zodpovědný. 

Hledáme nemovitosti ve Zlíně a okolí

Zdarma oceníme Vaši nemovitost k prodeji

Odměna za tip nemovitosti na prodej nebo pronájem

Nabízíme kompletní profesionální realitní služby