ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

HYPOTÉKA? I S TÍM SI VÍME RADY!

Publikováno: 24.10.2019

Koupě a prodej nemovitosti je proces, který většina lidí řeší pouze jednou nebo dvakrát v životě. Pro člověka, který nemá znalosti z oblasti nemovitostí nebo bankovnictví, je v každém případě lepší mít někoho, komu může důvěřovat a kdo jej celým procesem provede.

V případě prodeje nebo koupě nemovitosti je tedy správný realitní makléř velkou přidanou hodnotou.
Pokud je s touto událostí spojeno jakékoliv financování, je pro klienta většinou velmi úsporné mít vedle sebe také kvalitního poradce z oboru financí.
Vaše banka vám bude samozřejmě nabízet hypotéku také. Před tím, než cokoliv odsouhlasíte, určitě doporučuji vše prokonzultovat s někým, kdo tomu opravdu rozumí, má možnost ukázat vám všechny možnosti z většiny společností na trhu a společně najít opravdu to nejlepší řešení.

Častokrát se nám takhle podařilo ušetřit klientovi nemalé peníze na měsíční splátce hypotéky.
Pokud nikoho takového v oblasti financí nemáte, můžete se na mě obrátit a rád vám s nejlepším řešením pomůžu.
 
Příklad z praxe:

„Pan David prodával svou nemovitost a kupoval novou. Jelikož má účet v nejmenované bance, zašel samozřejmě nejdřív tam a banka mu nabídla úrokovou sazbu. Naštěstí se s tím ale nespokojil a obrátil se na nás. Byl hodně překvapen, když jsme mu zařídili tu nejlepší sazbu, která byla úplnou náhodou v totožné bance, ale přesně o 1 % nižší. Díky tomu jsme mu na 2 mil. hypotéce ušetřili 20 tisíc ročně. U tak velké částky může znamenat kvalitní finanční poradce úsporu v rámci desetitisíců.
“ 

Jiří Kolínek, 733 501 622, Imperial Vision s. r. o. 



Takže pokud si nevíte rady, zavolejte nám! Máme vedle sebe spoustu odborníků, kteří se vám velmi rádi budou věnovat a najdou to nejlepší řešení.  

Jitka Slováčková, EURO REALITY ZLÍN

Hledáme nemovitosti ve Zlíně a okolí

Zdarma oceníme Vaši nemovitost k prodeji

Odměna za tip nemovitosti na prodej nebo pronájem

Nabízíme kompletní profesionální realitní služby